CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Wednesday, May 9, 2012

Mini Giveaway by CikHannah : Jom Jejalan


Selamat Pagi semua,hahh nampah x orang berjalann xhenti2 tue??ni namenya mini GA CikHannah jom jejalan..seronok badan dapat jalan2 kan...*mood : cemburu  :-p
kalau ada sesiapa nk usha2 GA ni,klik je banner tu oke..*xkena bayar pon

Syarat nak MENANG :- 
  • Tajuk Entry anda : Mini Giveaway by CikHannah : Jom Jejalan
yang lain2 sila rujuk sendiri la ea,coz saya pon xbape nak tahu sgt..hee :D

Cara nak join pulak :-


1. Sila bagi LOKASI percutian yg anda rasa sesuai utk Hannah & family.
2. Ceritakan tentang keistimewaan blog Scarfsweethoney pada pandangan ANDA
(Ringkas pun xpe,jnji jujur yer)
3. Sila hantar URL Entry anda ke dalam entry INI sahaja.Sertakan ID FB dan ID BLOG.

tempat saya nak cadangkan ni dgt semenanjung,sekali sekala CikHannah & family bercuty la pulak kt semenanjung ea..hehehe dengan ini,saya nak cadang kan CikHannah & family pergi ke Pulau Perhentian,Terengganu..auuuuwww,mengancam giler tempat tue..hahh cmner saya tau??google sudah,hehehe..sebenarnya ni la salah satu tempat idaman saya nak pergi,cume xtau la bila boleh sampai,tapi dan banyak sumber yang saya dengar tempat ni memang syiokkk..try la g ea..kt bawah tue saya selit kan pic pemandangan Pulau Perhentian yang disebut-sebut..hee tengok jangan xtengok..nak lebih info klik kt pic tu tau..lalalalala~ fuhh,task pertama dah siap..nak pikirkan task kedua lak ni...=.=

 

haaaa,tentang keistimewaan blog Scarfsweethoney pula,apa yang saya nampak blog ni memang awesome..:) bukan ampu oke,ni ikhlas..maksudnya,walaupon ringkas tapi padat tentang isi tersurat & tersirat..contoh ea ; blog ni menjual tudung dan dalam masa yang sama ia ada juga menyediakan tutorial untuk mamakai tudung..haaa kan senang tok sesiapa nak belik tudung & shawl dah tau cara pakai..xde lak salah lilit ke ape..untuk  tudung sarung tue,kalau ade sesipa yg xreti pakai no komen laa oke..lu pikir la sendiri..heee


saya nak tambah lagi,skrg ni dunia semua boleh dapat dgn hujung jari kan..termasuk la blog ni,dengan menggunakan jari dah boleh beli tudung..xpayah nak terlanggar mak joyah ke mak bedah kat pasaraya aataupon kt kedai2 tudung yang berhampiran...fuhh dah panjang saya menulis upenya..over tau..wee~

Nota Kaki : harap2 masuk mimpi malam ni g Pulau Perhentian..hahahhaha ting tong sudah..

2 pengkritik tetap:

♥♥cikHannah♥♥ said...

slm singgah.. Shhukee entry nihh...siyes!! ehehe....dpt keychain free dr srwk pon ok kn?? ehehe...btw,gudluck dear..

~LoVE PiNk~ said...

hehhe TQ sgt2...

terharu rase..hik2

ok ajer,tu pon da senyum sampai telinga..:) ;)

wisk me luck oke...

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com