CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Monday, May 21, 2012

"Segmen:5 Sebab Anda Suka Dia + Add Follower + Blogwalking"


Selamat hari isnin semua..hari isnin yang penuh ceria ni saya nak buat segmen,nk tahu segmen ape sila baju tajuk oke..malas nk taip panjang2,mood xbape nak baik ni...

credit to Eppy Naza kerana rajin singgah dan mengomen entry saya,tQ ea..terharu sangat..dan tQ kali kedua sebab ajak saya join segmen ni...


Taraaaa...ni banner untuk segmen kali ni..cam besa la,sape nak usha ke nak join ke sila sila kan laa..hanya klik sahaje banner di atas untuk maklumat lanjut..tapi kalau xnak bape lanjut,leh la tgk titik peluh saya menaip bawah ni..ahahaha

Syarat Penyertaan :- 
  1. Follow blog Eppy Naza a.k.a tuan punya segmen ialah satu kewajipan.
  2. Buat satu entri suke hati korang,tapi mesti bertajuk "Segmen:5 Sebab Anda Suka Dia + Add Follower + Blogwalking" 
  3. Copy banner di atas dan pastekan dekat entri anda tu..jangan lupa link kan dia ke alamat entri ini,ok?
  4. Anda dikehendaki memberitahu 5 sebab mengapa anda suka dia = feberet artis ke,mama ke,papa ke,boyfriend ke,girlfriend ke,besfriend ke,sapa-sapa n apa-apa yang anda suka,ok?  
  5. Dah siap bagi reason??Tag kan 3 orang rakan blogger anda dan syorkan kepada mereka agar mereka tahu..hehe
  6. Publish kan aje..senang kan?? Dah settle semua,buat selamba je send "saya join" dekat ruangan komen kat bawah. Alamat blog anda,jangan lupa pulak,tau!
  7. Jangan risau ye semua,blog-blog anda akan disenaraikan dan akan di 'blogwalking'. Yang lain-lain join jugak tu,sambil2 boleh ushar blog jiran-jiran an?
  8. Kalau sambutan luar normal,lebih daripada 30 penyertaan,aku akan kasi hadiah untuk champion,first-runner up and second runner-up untuk anugerah "BEST STORY". Sistem pengadilan dan hadiah-hadiah akan dimaklumkan kemudian.
 TARIKH TUTUP : 31 MEI 2012 JAM 11.59 MALAM KELIWON

tapi bab2 tag ni lemah..xtau nak tag siapa..hhmm
Mrs Sufatihanur
- CikHannah
- Sue

Dengan ini,saya mengatakan 5 sebab kenapa saya suke Dia...
  •  Dia sangat comel,suara pon kepit-kepit jer..hahaha kiut miut..*alo tomei tomei
  • Dia bulat dan warna biru..*hehe teka la siapa
  • Dia takut tikus macam aku...*bahahaha sama naik,wec to da club
  • Kalau susah boleh mintak tolong Dia..*tapi sedih malaysia xda Dia :'(
  • Dia xde telinga,tapi boleh mendengar...*ajaib betol
Dia yang aku maksudkan ialah......................





 




















D.O.R.A.E.M.O.N !!!!

huhu doraemon,saya sangat suka doraemon a.k.a tengok kartun ni lagi2 pada setiap sabtu 7.30 pm..xtau la kenapa,mungkin sebab doraemon ni boleh keluarkan banyak benda-benda yang best.. sebab umur dah 23 tahun pun aku masih lagi tengok doraemon.. hahaha

Nota Kaki : Kadang2 miss jugak tengok doraemon..yelaa,time2 maghrib la doraemon nk start..ish3

    5 pengkritik tetap:

    Eppy Naza said...

    thank u sangat2 sb join!tharu gak akhirnya ada jugak yang sudi join segmen..smoga berjaya..harap alert dengan latest segmen punya info,ok??smoga berjaya!! :D

    ~LoVE PiNk~ said...

    alololo...ur most wec..

    wish me luck oke!!

    Yana Aina said...

    siggh dr segmen yg sama :)

    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-dia-add.html

    Yumida said...

    haaa...suspen! tp citer doraemon mmg bez! ingin memiliki poket ajaibnya..

    follower ke 347

    ~LoVE PiNk~ said...

    yana aina:tQ sebab singgah cnie..

    yumida:hehehe suspen kan..saya pon sgt idamkan pokeynye itu..i'll be ur folower too..

     
    Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com