CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Thursday, May 3, 2012

♥ untuk Emelda _._


 
minggu ni minggu akhir Cinta Buat Emelda, dup dap dup dap jantung tgk cite ni...time nak last ni la macam2 nak jadi..huhuhu xsabar nak tunggu ending cita ni kejab lagi, harap2 epy ending la ea..kalau xmesti ramai yang akan melepaskan bom atom kt FB n Twitter masing2...jom ramai2 kita tengok cercite ni ek...:) 
 
 Nota Kaki : Cinta Buat Emelda dah nak habis,yang si Nada Cinta ntah tahun bila lak nak habis...erkkk
 

6 pengkritik tetap:

Ayu Iman said...

betul2 iman pun layan cite emelda..memang berdebar nak tahu ending dye kalau baca buku novelnya boleh la di cepat bacaannya...drama rasa macam slow giler dgn iklan lgii..cite nada pulak iman xminat tapi mak ayh minat pulak citer ini slalu je berebut remote control nak tukar chanel..siyes cite nada kalau tgk wat penin je xfaham..hehe..=D

~LoVE PiNk~ said...

hee layan oo cite ni kan..kdg2 geram lak tgk si aeril tue..

yg si nada xtgk sgt pon xpe,bnyk ulang 1 cite tue xlari jauh pon sama jer pusing2...hmm

suecomey..: said...

xsabo nakk tgk ending...xsuke aril tuh sik nakk hina emelda je...hiiih geram tau..

**kalo nak tempah kuih popiah nestum bole sms or kol 0216411599 / pm kat fesbuk ye :)

saye add awak..facebook saye : Suriati Husain

~LoVE PiNk~ said...

suecomey-hehhe jgn lupe layan tau...

hee i'll..thanx ea..

mugmerah said...

best ke? mugmerah duk hostel dah lama xtgok drama ni.. :(

~LoVE PiNk~ said...

mugmerah - heee best...nagis2 tgk..hehehe

yg paling syok epy ending...:p

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com