CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Monday, May 28, 2012

soalan yang selalu bikin panas..

Soalan Vangang yang boleh buat Orang Lagi Vengang..
Benda ni selalu terjadi dalam kehidupan seharian kita..kalau mood tengah baik boleh la layan,tapi cube angin monsun tengah sampai x ke naye??!!huhuhu

1)Bila orang nampak anda baring tutup mata....
Soalan: Hyee! tidur ke?
Jawapan: Tak la,aku training mcm mana nak mati nanti...huhhhh

2)Imagine anda bawa tv anda yang rosak pergi jumpa technician untuk repair,dia mesti tanya gak:
Soalan: Nak repair tv ke?
Jawapan: Tak la,aku bosan! so saje aku bwk tv ni jln2..erkkk

3)Time anda bangun tidur, dan terus si bendul tu mesti tanya anda:
Soalan: Hyep! da bangun?
Jawapan: Ish,aku tengah tido sambil berjalan-jalan...haaaaa

4)Kawan anda call phone umah anda dan...
Soalan: Hello?.. Ada mana ?
Jawapan: Kat sini haa ,kat bus stop!!!sengal..!

5)Diorg nampak anda keluar dari bilik mandi dan dalam keadaan basah-basah..
Soalan: Eh baru mandi ke?
Jawapan: Ehh! Mana ada , Aku jatuh dalam lubang jamban tadi!!!eeeiiii

6)Anda di dalam toilet , pintu berkunci , ada gak orang ketuk pintu dan tanya anda..
Soalan: Ada orang tak?
Jawapan: ( *Suara Kiut* ) Mana ada orang!! Najis yang bercakap~cehhh
 Nota Kaki : tolong la jangan jadi salah seorang yang ANNOYING!!sekian

4 pengkritik tetap:

Yumida said...

HIHI...tergelak2 baca...mmg terbukti sah org tu byk peminat..olwes nk concern jer..

soalan annoying: sihat benar ko ni...ko makan ape sampai jd besar camni? ayat gampang lain: sihat bertukar menjadi gemok/debab..nk jwb..x nk jwb..nk jwb...x nk jwb

~LoVE PiNk~ said...

Yumida : Hehehe tau xpeee..concern sgt2..

hahaha sokong fakta annoying tue n jawap : aku xmtk beras kt umo ko..hahah

KorN said...

sebenarnya kan bagi aku lah, mende ni bukan soalan bangang ke ape tau... sbnar nya boleh mengeratkan hubungan.. cube bayangkan kalau kita tau dah die buat ape, tp kita senyap jer... bosan x? tambah2 kalau dekat hostel....

~LoVE PiNk~ said...

korn:ohh ok..manusia berbeza2 pndangan kan..so xsalah pon..

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com