CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

AbOuT mE..(eKYn)

My photo
sG.BuLOh...., SeLaNGoR, Malaysia
AssALaMmUaLAiKum.. hello,hyee...My NaMe EkyN a.k.a Pari-Pari PaGi.. I'm 23 YeARs oLD,WoRking in 1 SMaLL Co. as a AdMiN CLeRk iN FiNaNCe..huhuhuh TaLKaTive person,KaDaNg2 jE PeNdiAm...sOMeTiMe EMoSiONaL, DuN kNow Y...agagagaga SaYa XsOmBUnK,Tp KLu Bz SaNgaT,SyA XdAPAt NaK MeMBaLaS KuNJuNGaN AnDa..;)

My Followers

Friday, May 11, 2012

Segmen: Saya Nak Lepak Ngan Awak!



Hye semua..segmen lagi..kali ni segmen nak lepak ngan awk pula..nak lepak ngan sape ea?lalalaallala~*cari ilham nak ajak farachew dia yang tag saya..hahaha

sesiapa nak join klik banner untuk maklumat lanjut kalau rasa saya punya penulisan agak confusing..jom kita tengok syarat nak join macam mane...:)

Persyaratan Persyaratan adalah :-
1. Buat entri bertajuk Segmen: Saya Nak Lepak Ngan Awak!
2. Letakkan Banner kat atas tu dalam entri anda, dan linkkan sekali ke entri ni.
3. Dalam entri anda namakan sorang or dua or tiga *maksimum orang bloggers yang anda rasa anda nak lepak. Contoh,kalau korang nak pergi shopping, makan-makan, tengok wayang, qiamullail kat masjid (Alhamdulillah...) macam tulah, agak-agak siapa yang korang nak ajak?
4. Kalau dah listkan diorang, jangan lupa linkkan ke blog diorang (link blog sahaja! e.g. http://ekynyoana.blogspot.com ---> ekyn a.k.a pari2 pagi)
  5. Dah siap, copy & paste link entri korang tadi kat ruang komen.

jadinya,pas pikiq sapa nak diajak,*ntah dia sudi ke x ea diputuskan ade 3 orang saya nak bisik;saya nak lepak ngan awk!hee
--> Sally Yatiey
--> CikHannah
--> Mugmerah
 
Nota Kaki : Tak wajibkan anda follow pencetus segmen,tapi kalau boleh follow lah yang join ni. Tuan segmen akan update senarai bloggers yang join kemudian. Enjoy bersegment ea rakan blogger..:) >.<"

 

6 pengkritik tetap:

Mrs.BuduBilis said...

BW sini,...

jom lepak blog sy ^_^

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-lepak-ngan-awak.html

Nur-Azam Shahdan said...

thank you yaa join! :D

jom tengok blogger2 lain punya entri, tengok sapa yang diorang nak ajak lepak, kot2 diorang ada ajak awak :P

http://ajamoppical.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-segmen-saya-nak-lepak.html

phatelara said...

Blogwalking! :) Salam kenalan.

http://www.phat-woman.com/2012/05/segmen-saya-nak-lepak-ngan-awak.html

Pecinta pink^^ said...

salam..dtg singgah melepak blog hebat ni:Pslalu2 lah lepak kat sini ye http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-lepak-ngan-awak.html hikhik..thanz(^_^)

Malyhah Eyna said...

dari segmen yg sama ...jom lepak ke blog saja pulak

http://malyhah.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-lepak-ngan-awak.html

~LoVE PiNk~ said...

thnks to all...

really apreaciate it..

:) :)

 
Copyright© All Rights Reserved ekynyoana.blogspot.com